Over ons

Complexe vraagstukken van onze klanten oplossen. Nu en in de toekomst.

Onze visie
Over {ons}
Wij zijn Dutch {Shape}

Wij zijn Dutch Shape

Wij ontwerpen en vervaardigen tooling voor de productie van complexe 3D-onderdelen. Klanten dagen ons al jaren uit om complexe vraagstukken op te lossen, waarmee wij uitzonderlijke expertise hebben opgedaan. Kennis is onze kracht, gericht op effectieve en haalbare oplossingen. Wij ondersteunen onze medewerkers om hun vaardigheden, kennis en kunde te blijven ontwikkelen en verbeteren. Zo blijven we beter presteren en verbeteren we onze toolingoplossingen.

We zijn al meer dan een decennium actief in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Een markt die de hoogste prestaties en precisie vereist op het juiste moment. Met onze standaarden en kennis voorzien we de wereld van intelligente value-engineering.

Wij geloven dat ons niveau van perfectie bijdraagt aan slimme, nauwkeurige en duurzame onderdelen en tooling voor onze klanten.

Slim

Wij omarmen uw complexe vraagstukken en maken het tastbaar. Zo leren we van uitdagingen. Wat weten we al en waar kunnen we verbeteren?

Nauwkeurig

We zorgen ervoor dat we onze afspraken nakomen zoals beloofd; leveren op tijd, binnen de scope en budget, door een nauwkeurige planning op te stellen en deze te managen.

Duurzaam

Wij geloven in toekomstbestendige oplossingen. Door de hoge kwaliteit en perfectie van onze onderdelen en tooling garanderen wij een lange levensduur. We blijven investeren in samenwerkingen, kennis en machines.

Onze ambitie

Complexe vraagstukken van onze klanten oplossen. Nu en in de toekomst

Kennis is onze kracht, gericht op realistische en haalbare oplossingen. Met onze standaarden, kennis en in-house services voorzien we de wereld van intelligente value engineering.

Onze geschiedenis

Tegenwoordig is Dutch-Shape een van ‘s werelds belangrijkste tooling leveranciers voor de lucht-, ruimtevaart-,  defensie- en semi-conductorindustrie en door veel van onze klanten gekozen als voorkeursleverancier. Lees hoe het allemaal begon:

2006

2006

Dutch-Shape is in 2006 opgericht als een machinebouwer voor lucht- en ruimtevaart en automotive tooling.

2006

2006

Wij hebben ons productie uitgebreid met een freesmachine met vijf assen.

2009

2009

Een eigen engineering afdeling is opgericht om turn-key tooling oplossingen te kunnen leveren.

2013

2013

Dutch-Shape bleef groeien en wilde uitbreiden. Dutch-Shape verhuisde naar de huidige locatie in Borne.

2016

2016

Dutch-Shape groeide verder en we verdubbelden onze productiefaciliteit tot meer dan 5000 m2.

2017

2017

In deze nieuwe faciliteit is een 5-assig freescentrum van 26x6 meter geïnstalleerd. Dit is één van de grootste 5-assige freesmachines in Europa.

2018

2018

We hebben zonnepanelen op ons dak geïnstalleerd.

Onze cultuur

Wij vormen alles conform onze standaarden en normen.

Perfectie begint met kennis, gecombineerd met de modernste machines en gereedschappen. Wij vinden het belangrijk om de achterliggende vragen van onze klanten te begrijpen, om zo goed elke uitdaging aan te gaan. Om elk project tot in de puntjes uit te voeren, vertrouwen we op onze vakbekwame medewerkers. We werken graag samen en vertrouwen op ieders expertise.

Onze contacten

Roy Velthuis

Roy Velthuis

Technical Sales Advisor

roy.velthuis@dutch-shape.nl

Rob Snijders

Rob Snijders

Sales Director

rob.snijders@dutch-shape.nl

Onze industrieën

Lees meer over de industrieën waarin wij opereren en die ons uitdagen om perfectie te vormen.

Hoofdkantoor

Walserij 3
7621 HC, Borne
Nederland

+31 (0)74 - 74 100 10
info@dutch-shape.nl

Engineering kantoor

Beughof 22a
3984 LP, Odijk
Nederland