Wij vormen perfectie

Met onze standaarden en kennis voorzien wij de wereld van intelligente value engineering, door diverse technieken uit verschillende markten te combineren.

Ontdek perfectie
{Wij} vormen perfectie

Wij geloven dat ons niveau van perfectie bijdraagt aan slimme, nauwkeurige en duurzame onderdelen en tooling voor onze klanten.

Wij geloven dat ons niveau van perfectie bijdraagt aan {slimme}, {nauwkeurige} en {duurzame} onderdelen en tooling voor onze klanten.

Onze industrieën

Lees meer over de industrieën waarin wij opereren en die ons uitdagen om perfectie te vormen.

Kom aan boord

Kom ons team versterken en help ons perfectie te vormen. Nu en in de toekomst.

{CNC Frezer}

CNC Frezer

Wij zijn op zoek naar CNC-frezers die houden van een uitdaging! Wil jij werken aan unieke en complexe producten? Word jij enthousiast van het bedenken van een opspanning voor producten die alles behalve recht zijn? Houd jij van afwisseling en een omgeving waarin geen onderdeel hetzelfde is? Bekijk dan deze vacature!

{Projectmanager}

Projectmanager

Wij zoeken een gedreven Projectmanager die complexe en internationale projecten van A tot Z begeleidt, budgetten bewaakt en afstemming zoekt tussen de verschillende afdelingen en stakeholders.

{Cost} Engineer

Cost Engineer

Zie jij een uitdaging in het werken aan verschillende, complexe projecten in o.a. de vliegtuigindustrie? Als Cost Engineer ben jij verantwoordelijk voor de kostprijscalculatie van zowel bestaande als nieuwe tooling. Bekijk de vacature hier!

{Production} Engineer

Production Engineer

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor techniek en werkvoorbereiding! In jouw werk vind jij afwisseling belangrijk; geen dag is hetzelfde en dat vind jij juist interessant. In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de werkvoorbereiding met als doel de efficiëntie en kwaliteit te verbeteren. Past een spin-in-het-web rol bij jou? Dan zijn we op zoek naar jou! Lijkt jou dit wat? Bekijk dan onze vacature!

{CAM} Programmeur

CAM Programmeur

Wij zoeken versterking voor ons CAM-team! Wil jij bijdragen aan één van 's werelds belangrijkste tooling leveranciers voor de lucht- en ruimtevaartindustrie? Bekijk dan deze vacature!

{TIG Lasser}

TIG Lasser

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser? Binnen Dutch-Shape zijn wij op zoek naar een vakvolwassen TIG-lasser. Geïnteresseerd? Bekijk dan de vacature!

{Toolmaker}

Toolmaker

Wij zijn op zoek naar een gedreven en nuchtere toolmaker in ons assemblage-team. Kom jij snel een kijkje nemen in onze werkplaats? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie.

{Meewerkstage} Logistiek Management

Meewerkstage Logistiek Management

Zoek jij een interessante en leerzame stageplek in Logistiek Management? Bij Dutch-Shape zoeken wij per februari 2024 een collega-stagiair(e) die ons komt versterken bij het professionaliseren van de logistieke processen in ons magazijn. Ben je geïnteresseerd? We nodigen je graag uit om kennis te maken!

{Stageplaatsen} en {Bijbanen}

Stageplaatsen en Bijbanen

Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde mbo-leerling of hbo-student met een achtergrond in verspaning, werktuigbouwkunde of aanverwante vakgebieden

Open {sollicitatie}

Open sollicitatie

We zijn altijd op zoek naar perfectionisten. We horen graag van je.

Over ons

Met ons streven naar perfectie helpen we klanten om de complexiteit uit te dagen.

Over {ons}

Onze certificaten en Awards

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

ISO 3832-2

ISO 3832-2

SQIP award 2019

SQIP award 2019

Hoofdkantoor

Walserij 3
7621 HC, Borne
Nederland

+31 (0)74 - 74 100 10
info@dutch-shape.nl

Engineering kantoor

Beughof 22a
3984 LP, Odijk
Nederland