Wij vormen ruimtevaart

Betrouwbaarheid, complexiteit en nauwkeurigheid zijn cruciaal in de ruimtevaart industrie. Bij hoogwaardige normen en een hoge nauwkeurigheid zijn wij in ons element.

Wij vormen {ruimtevaart}

Betrouwbaar, com­plex en nauw­keurig

Met onze uitgebreide engineering- en productieafdeling zijn wij in staat om hoogwaardige tooling voor de ruimtevaartindustrie te ontwikkelen en te produceren. Op deze manier bieden we onze klanten de best beschikbare technische oplossing.

We hebben een sterke focus op onze interne processen en kunnen complexe turn-key projecten van engineering, productie, installatie en inbedrijfstelling managen.

Uiteraard leiden we uw operators ook op voor veilig en correct gebruik en onderhoud van de tooling en voorzien wij u van alle van toepassing zijnde documenten zoals handleidingen, CE en onderhoudsdocumentatie. We voldoen aan ITAR en NIST en hebben hiervoor de noodzakelijke procedures geïmplementeerd.

Smart

Met onze ervaring in de luchtvaart en defensie industrie beschikken wij over de beste technologisch beschikbare oplossingen.

Nauwkeurig

Met onze 5-assige machines kunnen wij bijna elke vorm bewerken en valideren met onze CMM meetmachine van 4 meter of met een van onze lasertrackers.

Duurzaam

Wij ontwikkelen slimme tooling en focussen hierbij op uw producten en uw operators. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en ergonomie zijn voor ons het uitgangspunt voor onze manier van werken.

Onze referenties

MT Aerospace

MT Aerospace

Airbus Defence & Space

Airbus Defence & Space

Onze programma's

Ariane 5

Ariane 5

Ariane 6

Ariane 6

Onze contacten

Roy Velthuis

Roy Velthuis

Technical Sales Advisor

roy.velthuis@dutch-shape.nl

Rob Snijders

Rob Snijders

Sales Director

rob.snijders@dutch-shape.nl

Onze industrieën

Lees meer over de industrieën waarin wij opereren en die ons uitdagen om perfectie te vormen.

Hoofdkantoor

Walserij 3
7621 HC, Borne
Nederland

+31 (0)74 - 74 100 10
info@dutch-shape.nl

Engineering kantoor

Beughof 22a
3984 LP, Odijk
Nederland