Job opportunities

Supply Chain Planner

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Supply Chain Planner! Lijkt het jou wat om te zorgen voor overzicht in een organisatie waar gewerkt wordt aan complexe en unieke projecten? Waar geen dag hetzelfde is en een gezonde dosis dynamiek? Wil jij meehelpen met het verder optimaliseren en professionaliseren van de (interne) logistiek stromen? Solliciteer dan naar deze uitdagen functie als Supply Chain Planner!

read more

Production Engineer

Lijkt het je mooi om je “eigen” producten te herkennen in de vliegtuigen van onder andere Boeing en Airbus?
Ben je technisch en communicatief vaardig om samen met design engineering, productie en andere collega’s mallen te ontwerpen en te realiseren?
Solliciteer dan op deze mooie functie als Production Engineer.

read more

CNC-Frezer

Ben jij een ervaren CNC frezer en opzoek naar een nieuwe uitdaging in een bedrijf waar de producten nooit saai zijn en vakmanschap wordt gewaardeerd?
Solliciteer dan bij Dutch Shape, een modern en hoogwaardig bedrijf waar mallen worden gemaakt voor onder anderen de vliegtuigbouw.

read more

Tooling Engineer

Wij zoeken een enthousiaste Tooling Engineer met een afgeronde HBO-opleiding. Wil jij een mooie uitdaging bij een moderne, hoogwaardige opdrachtgever? Solliciteer dan naar deze mooie functie als Tooling Engineer!

read more