Job opportunities

Manager Production Engineering

Ben jij die gestructureerde, daadkrachtige en communicatief vaardige leider, die met zijn afdeling, de vertaalslag van het project naar de productie weet te maken? In een high-tech en innovatieve omgeving geef jij leiding aan een groep technisch professionals die als vertegenwoordigers van de productie, binnen multidisciplinair projectteams, verantwoordelijk zijn voor de maakbaarheid en voorbereiding van producten en optimalisaties van processen.

read more

Production Engineer

Lijkt het je mooi om je “eigen” producten te herkennen in de vliegtuigen van onder andere Boeing en Airbus?
Ben je technisch en communicatief vaardig om samen met design engineering, productie en andere collega’s mallen te ontwerpen en te realiseren?
Solliciteer dan op deze mooie functie als Production Engineer.

read more

CAM programmeur

“Wil jij uit het vliegtuig kijken en je eigen programma’s herkennen in de vleugels naast je? Kom je ons team versterken met jou CAM en verspaningservaring, zodat we steeds complexer wordende 3D mallen kunnen maken en dat onze resources steeds optimaal worden ingezet? Solliciteer dan bij Dutch-Shape voor de functie van CAM programmeur. “

read more

CNC-Frezer

Ben jij als CNC-frezer met relevante werkervaring op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een moderne, hoogwaardige opdrachtgever? Ben je geïnteresseerd in deze vacature?

read more